Wednesday, July 02, 2008

ANWAR'S DNA - BLACK OR WHITE?

When black is black and white is white, even a colorblind would know the difference clearly. What if its a 100% of white and 50% of black tone? You still end up black 100% color? Silly as can be... heard the word 'GREY'?

Latest news of the evidence has revealed...


Apa Kata Editor MSM (Bhg 40 - Laporan DNA Anwar)

Hasil pemeriksaan kesihatan yang dilakukan ke atas pembantu khas Datuk Seri Anwar Ibrahim, Mohd Saiful Bukhari Azlan, 23, di Hospital Kuala Lumpur mengesahkan bahawa Anwar terbabit dalam kes liwat yang dilaporkan berlaku Khamis lalu.

Mohd Saiful membuat laporan polis pada Sabtu dan kurangd aripada 72 jam beliau dibawa untuk melakukan pemeriksaan di HKL.


Editorialblog diberitahu bahawa kesan DNA Anwar ditemui pada Mohd Saiful. Pengecaman DNA itu dapat dilakukan dengan mudah kerana laporan DNA Anwar Ibrahim memang sedia ada berdasarkan kes terdahulu.

Laporan perubatan itu sudah diserahkan kepada pihak polis. Dimaklumkan bahawa tindakan Anwar yang tidak membuat persediaan rapi, termasuk tidak memakai kondom ketika kejadian yang didakwa Mohd Saiful itu menyebabkan identiti Anwar dapat dikesan.

Pmeriksaan kesihatan dilakukan ke atas Mohd Saiful kurang 72 jam selepas kejadian liwat itu berlaku dan berdasarkan tempoh berkenaan, kesan DNA pada dirinya masih dapat menunjukkan bukti jelas.

Selain pemeriksaan kesihatan ke atas Mohd Saiful, kehadiran Anwar di Kondominium Desa Damansara juga dapat dibuktikan apabila kediaman mewah itu dilengkapkan dengan CCTV.

No comments: