Monday, May 09, 2016

KLI HOTEL BAWA DARLING JAMU GELANDANGAN ESOK

Kuala Lumpur International (KLI) hotel bersama pemenang tempat kedua Idola Kecil 5, Wan Adzlin atau lebih dikenali sebagai Darling akan bersama membantu menjayakan program sosial bersama golongan gelandangan.

Program ini dilaksanakan atas dasar keprihatinan terhadap kemelut kehidupan yang kian memberi tekanan terutamanya kepada golongan kurang berkemanpuan itu.

Menurut jemputan media yang dihantar, program tersebut bakal berlangsung di Jalan Tunku Abdul Rahman untuk akan mengagihkan pek makanan dan minuman yang dimasak sendiri oleh kakitangan hotel.

Program tersebut bakal dilaksanakan pada 10 Mei ini, Selasa bermula jam 9.30 malam sehingga 11 malam. – SuaraTV


Pada masa yang sama, Kuala Lumpur International (KLI) hotel menjemput untuk menikmati  masakan melayu sejatinya di Top Pot cafe menjelang bulan Ramadhan nanti.

Sambil menjamu selera ketika bersahur, KLIH juga menghidangkan pakej  hidangannya sambil menonton 'Euro '16' dan juga 'Pes2016' sempena Euro2016 Perancis. Kepada yang berminat sila hubungi seperti berikut;Yang pasti sambil bersahur, beriftar dan tonton EuroCup 2016, kita bawa pulang hadiah juga...

No comments: